Her er de 10 bedste Pokemon fra Gen 2, og en af dem er MEGET stærkere end Dragonite

Her er de 10 bedste Pokemon fra Gen 2, og en af dem er MEGET stærkere end Dragonite

3. september 2016 0 Af admin

Pokemon Go har i den seneste tid haft det hårdt, da flere millioner spillere forlader spillet. Den største klage fra spillere er manglen på nyt indhold i spillet.

Men der er stadig meget håb for fans som ivrigt venter på generation 2 pokemons i Pokemon Go. Generation 2 som vi kender fra Pokemon sølv og guld spillene.
Rygterne går på at vi med generation 2 vil få trading af pokemons, PVP træner kampe med dine venner og legendariske pokemons som måske Lugia, Ho-Ho og entei i Pokemon GO. Vi kan ikke vente!

Image: www.techtimes.com

Image: www.techtimes.com

Så mens vi venter spændt på Gen 2 versionen af Pokemon GO, har vi samlet en liste over de 10 bedste Pokemons fra den kommende generation. Listen er baseret på Pokemons kombinerede base stats og maximale base CP. Dog har vi ikke legendariske Pokemons med, da disse endnu ikke er bekræftet.

1. Meganium

1

Den første i rækken på denne liste er Meganium. Kendt som den endelige udvikling af Chikorita. Meganium er en græs-type Pokemon fra Johto regionen. Som græs pokemon kan Meganium være effektiv overfor de mange Vaporeons.

Men Meganium vil nok ikke være nem at skaffe i sin Pokemon samling, da det er en tredje niveau starter Pokemon.

Base stats for Meganium: Attack: 183, Defence: 218, Stamina: 160, Max CP: 2131.

 

2. Octillery

2

Den næste Pokemon på denne lister er Octillery som er den endelige udvikling af Remoraid og kendt som en vand-type Pokemon.
Octillery har høje angrebs stats mens dens forsvar og stamina er på den lavere side. Brug derfor Octillery overfor en ild pokemon og øv dig i at dodge angrebene godt.

Base stats for Octillery: Attack: 223, Defence: 163, Stamina: 150, Max CP: 2183.

 

3. Typhlosion

3

Charizard af generation 2 som denne Pokemon også kaldes er nummer 3 på vores liste. Typhlosion er tredje udvikling af Cyndaquil som er ild starter pokemonen i Johto regionen. Typlosion har imponerende angreb og forsvar stats. Som ild pokemon er Typhlosion yderst effektiv overfor græs pokemoner som Venusaur, Meganium og Exeggutor.

Base stats for Typhlosion: Attack: 211, Defence: 183, Stamina: 156, Max CP: 2227

Sider: 1 2 3