Candy i Pokémon Go

Candy i Pokémon Go

19. november 2018 0 Af admin

Candy er en grundlæggende ressource inden for Pokémon Go; Den bruges til de meget vigtige handlinger, der udvikler og driver din Pokémon. Hver Pokémon-familie har sin egen type slik, for eksempel er Bulbasaur-slik brugt til at udvikle og / eller tænde Bulbasaur, Ivysaur og Venusaur. Det kan ikke bruges til at udvikle eller slå på nogen anden Pokémon.

Udviklingsomkostninger
Afhængigt af evolutionsstadiet kan det koste forskellige mængder candy for at aktivere udviklingen; Pokémon, der har tre stadier af evolution, har tendens til at koste 25 for første etape og derefter yderligere 100 til anden fase. Pokémon med kun to trin koster normalt 50 slik at udvikle sig, men det er ikke altid tilfældet. Undtagelser fra denne regel er:

 • Baby Pokémon-kost 25 candy at udvikle sig selv om det kun udvikler sig en gang.
 • Massevolution ‘foder’ 1 – Pidgey, Weedle, Caterpie, Wurmple og Whismur koster 12 og derefter 50 slik for deres evolutioner.
 • Massevolution ‘foder’ 2 – Rattata og Marill kostede 25 candies til deres endelige udvikling.
 • Efter Gen4 – Nogle Pokémon-familier får et ekstra evolutionstrin i Generation IV. Det vil sandsynligvis betyde, at nogle evolutionser, der koster 50 slik nu, vil reducere til 25.
 • 400’erne – fire Pokémon-familier kræver faktisk 400 slik at udvikle sig. De er Magikarp, Swablu, Wailmer og Meltan. For de to første er årsagen til dette sandsynligvis bare fordi deres udviklede former, Gyarados og Alteria, er eftertragtede Pokémon. For Wailmer er det nok fordi den udviklede form Wailord er lige så massiv. Meltan på den anden side er den første mytiske Pokémon, der nogensinde er i stand til at udvikle sig, så det er fornuftigt, at det ville kræve meget hårdt arbejde for at opnå det.
 • Eeveelutions – Eevee koster kun 25 slik at udvikle sig til en af ​​sine 7 forskellige udviklede former (nogle gange plus andre krav).
 • Feebas – kræver 100 slik til sin eneste udvikling i Milotic (plus en 20 km gåafstand)

Power up omkostninger
Generelt set er jo højere niveauet en Pokémon har været drevet op til, jo mere slik vil det koste at drive det videre. Effektomkostningerne er de samme for alle Pokémon, uanset arten.

At samle Candy
Der er flere måder at akkumulere slik på. De er:

 • Ved at fange Pokémon – Hver Pokémon du fanger vil tildele dig mindst tre af sin families slik. Fangende en anden eller tredje fase udviklet form vil tildele henholdsvis 5 eller 10 slik. At fodre en Pinap eller Silver Pinap Berry før du smider din Pokéball vil fordoble disse beløb, hvis du med held kan fange det på det kaste.
 • Ved at overføre en Pokémon – Hver gang du overfører en Pokémon, får du en af ​​familiens candy.
 • Ved handel med en Pokémon – Du får mindst et slik til Pokémon, at du handler til en anden. Dette kan øges til to slik, hvis afstanden mellem hvor de to handlede Pokémon blev fanget er over 10 km eller tre slik, hvis det er over 100 km.
 • Fra din Buddy – Din Buddy Pokémon vil erhverve et af sit slik til hver færdiggørelse af sit afstandskrav. Denne afstand kan enten være 1 km, 3 km, 5 km eller 20 km (20 km er kun til legendarier og mytikaler) afhængigt af arten og sædvanligvis, jo sjældnere er Pokémon, jo længere er dens kammerafstand. For mere information, se venligst denne kompis candy afstand diagram.
 • Ved rugeæg – Udklækning af en Pokémon fra et æg vil tildele dig flere af sin families slik. Jo højere afstand der kræves for at lukke ægget, desto mere slik vil du få ud af det.
 • Sjældent slik – dette element kan opnås ved at fuldføre et raid, fra at fuldføre visse forskningsopgaver og som en belønning for at fuldføre 50 km på Adventure Sync-funktionen. Det kan gives til enhver Pokémon, som konverterer den til en af ​​sine slik. Dette er mest nyttigt til påfyldning af slikene til din legendariske Pokémon, da de ofte er de sværeste at komme forbi.
 • Foder forsvarere – Hvis du fodrer en bær til en Pokemon, der forsvarer et af dit holds fitnesscentre, er der omtrent en 1 ud af 100 chance for at få en af ​​sine slik til gengæld.

Double Candy Events
Lejlighedsvis er der i spilbegivenheder til særlige lejligheder som Halloween, som tildeler dobbelt slik til bestemte handlinger. I tidligere arrangementer vil der blive givet ekstra slik til alle de tiltag, der tildeler slik, men for nylig er det kun blevet forøget for fangster.

En af de mest tilfredsstillende ting i spillet (i denne forfatters mening) støder på en tredje fase udvikling under en dobbelt candy event, fodring det en Pinap Berry og vinde 40 af sine slik på én gang!