Field Research: Sådan færdiggøres de hurtigere

Field Research: Sådan færdiggøres de hurtigere

5. juli 2018 0 Af admin

Field research giver dig mulighed for at gennemføre fælles opgaver i Pokémon Go og tjene belønninger i form af genstande, XP, og endda pokémonmøder. Der er dog et par ting, du kan gøre, for at fuldføre dem hurtigere.

  1. Slet opgaver, der er svære at gennemføre. Hvis du får en Raid-opgave, efter at Raids er afsluttet for dagen, eller en fangstopgave for en type Pokémon, som ikke sandsynligvis kan spawne på grund af din placering, klokkeslæt eller vejr, kan du slette det og få en anden, lettere at fuldføre opgave.
  2. Stack opgaver, der ligner hinanden. Hvis du har identiske eller næsten identiske opgaver, eller endda komplementære, så prøv at fuldføre dem på samme tid. For eksempel, hvis du skal fange 10 Pokémon, og du er nødt til at ramme 3 Great Throws, så gå efter at få Great Throws på de 10 Pokémon.
  3. Fejl er en mulighed. Til Raid og Gym opgaver, medmindre de specifikt siger, at du skal vinde, er alt hvad du virkelig skal gøre, forsøge. Så, du kan lave et Raid, tabe, og ofte få kredit alligevel. Du kan endda tabe gentagne gange for at banke en flok raids ud af din liste.