Guide: Pokeball typer i Pokémon GO

Guide: Pokeball typer i Pokémon GO

19. november 2018 0 Af admin

Pokéballs. Stiften af ​​alle Pokémon-spil og din billet til at opnå det ?? CP Snorlax du mødte på vej hjem fra arbejde. Der findes flere typer af pokeballs i øjeblikket i Pokémon Go, og denne artikel har til formål at forklare hver enkelt, deres fangstmultiplikatorer (mere om det senere) og der bedste anvendelse.

Nedenstående diagram viser, hvordan man låser op for hver bestemt type pokeball og dens fangst “multiplikator”. Dette er en værdi, der gives til hver type Pokéball, der skal vises, er evnen til at fange en Pokémon. For eksempel; en ultraball vil have større chance for at fange vilde Lapras end en almindelig Pokéball.

Pokéball Name Colour  Catch Multiplier Method to obtain
or unlock
Pokéball  1.00 From the start/level 1
Great Ball  1.50 Reach level 12
Ultra Ball  2.00 Reach level 20
Premier Ball  1.00 Raid

 

Hver Pokéballs bedste brug
Pokeball – Bedst til at fange lavt niveau / CP Pokemon. Den perfekte beholder til alle de Weedles, Pidgeys og godt … 10CP noget!

Great Ball – Ideel til at fange midt pokemon. Dine Pidgeots og grundlæggende / anden fase udvikling Pokemon.

Ultra Ball – Perfekt til at fange de højt CP / High level Pokemon. Tredje etape evolutioner som Feraligatr, Dragonite og Tyranitar.

Premier Ball – Det eneste valg af bold givet til dig efter et succesfuldt nederlag af en raid boss. Disse har nøjagtig samme fangstmultiplikator som en Pokeball, men de ser sikkert coolere ud!

 

Måder at øge din fangstrate
Brug af bær – Razz bær og Golden Razz bær kan øge dine chancer for at fange en Pokemon.

Kaster en “curveball”. – At lære at spinde Pokeball på fangstskærmen og smide et kugleboldkaster kan øge dine chancer for at fange en Pokemon.

Nedenstående tabel viser, at hver vare påvirker en fangsthastighed.

Hvert element tilføjer en multiplikator til standardfangstmekanikeren, hvilket betyder, at hvis du bruger en Golden Razz Berry med et curveball-kaste ved hjælp af en Ultra-bolden, vil det resultere i en samlet multiplikator på x 6.2 sammenlignet med standard pokeball-kaste.

Bonus Type Multiplier
Golden Razz Berry 2.5
Razz Berry 1.5
Curveball 1.7
Pokeball 1.0
Great Ball 1.5
Ultra Ball 2.0
Bronze Medal 1.1
Silver Medal 1.2
Gold Medal 1.3