Oplev Meltan og mere i fejring af Pokémon: Lets go, Pikachu! og Pokémon: lets go, Eevee!

Oplev Meltan og mere i fejring af Pokémon: Lets go, Pikachu! og Pokémon: lets go, Eevee!

19. november 2018 0 Af admin

Pokémon: lets go, Pikachu! og Pokémon: lets go, Eevee! er ude nu for Nintendo Switch, og der er masser at lære om den mystiske mytiske Pokémon Meltan! Professor Willow har brug for din hjælp til at spore ned denne Steel-type Pokémon med nogle nye Special Research-er du klar til opgaven? Du kan komme i gang lige nu!

Foruden den særlige forskning, Field Research featuring Pokémon oprindeligt opdaget i Kanto-regionen og ikke almindeligt fundet i Pokémon: lets go, Pikachu! og Pokémon: lets go, Eevee! vil være tilgængelig fra nu til 27. november. Sørg for at kigge omkring dig i løbet af den tid, da Pokémon som Omanyte og Kabuto kan forekomme hyppigere!

Kan jeg ikke få nok af Pikachu og Eevee? Fejr lanceringen af ​​Pokémon: lets go, Pikachu! og Pokémon: lets go, Eevee! ved at vise din kærlighed med nye Pikachu Cap og Eevee Cap avatarartikler, som nu er tilgængelige i Style Shop!

Og glem ikke at markere din kalender! Fra 23. november kl. 13.00 PST til 26. november kl. 13.00 PST, visse evolutioner af Eevee-Vaporeon, Jolteon, Flareon, Espeon og Umbreon-samt Raichu og dens Alolan-formular vil fremstå hyppigere i Raid Battles!

Så, trænerne, gør dig klar til et helt nyt eventyr, og lets go!

-Pokémon GO teamet