Pokemon GO Friendship/venskab: Sådan løser du fejlene

Pokemon GO Friendship/venskab: Sådan løser du fejlene

5. juli 2018 0 Af admin

Venskab/friendship er en fantastisk ny spilmekanik i Pokémon Go … men lige nu er det buggy som ind i helvede. Fejl (0) bliver ved at poppe op, og at gøre alle de rigtige handlinger er ingen garanti for, at du får de rigtige resultater: Venner sidder ofte fast på forskellige niveauer for dage ad gangen.

Der er et par ting, du kan forsøge at gøre for at arbejde rundt om fejlene, men intet synes at virke 100%.

  1. Hvis en type venskabsaktivitet ikke virker, skal du prøve et par. Giv gaver, Raid og angribe Gyms alle på samme dag. Det er et totalt spild af din tid og din effektivitet, men nogle gange virker en, hvor de andre ikke gør det.
  2. Hvis du typisk har været den der åbner gaver, skal du prøve at bytte rundt. Dette kan nogle gange tvinge venskabsniveauer til at synkronisere – men på bekostning af en dags fremskridt. Ja ikke sjovt vi ved det.Hvis og hvornår Venskab rent faktisk virker som det skal, er der et par tips, du kan drage fordel af:
  • Alternativ gaver. Kun én gaveåbning tæller, så koordiner kun en om dagen for at spare på ressourcer og undgå overlapning.
  • Raid og Gym tæt på, giv gaver langt væk. Da kun én aktivitet giver kredit på en dag, skal du bruge Raiding og Gyms til at opbygge Venskab med de mennesker, du ser lokalt hver dag. Giv derefter gaver til dem, du ikke gør. (Især i forskellige byer, da ruge og handel med disse æg vil give dig betydeligt mere afstand som udløser slik og medaljer.)