Pokémon Go Kode: Sådan får du uendelige Lucky Eggs & Incense

Pokémon Go Kode: Sådan får du uendelige Lucky Eggs & Incense

12. august 2016 0 Af admin

Når først man er lidt inde i Pokemon Go spillet så kan vi alle nikke genkendende til at Lucky Eggs og Incense er de items vi vil have flest af, og gerne uendelig. Når man kombinere disse to items har man en god metode til hurtigt at level op.

Hvis du ikke allerede ved det, så lokker Incense flere Pokémons til dig så du nemt kan fange dem fra hvor du er uden at skulle ud og lede. Mens Lucky Eggs fordobler den xp du modtager for at fange pokémons, udvikle, farme pokestops osv. i 30 minutter.

Derfor ønsker vi alle at have uendeligt mange Lucky eggs og incense.

Nu har vi faktisk gode nyheder! Vi har fundet et trick der giver dig alle de incense og lucky eggs du har brug for. Creddit for at opdage tricket går til redmondpie.com

Ved hjælp af dette simple trick bliver du helt sikkert i stand til at fange dem alle i Pokemon Go.

pokemongocheatingcover

Billede: wtfgamersonly.com

Alt du skal gøre er følge disse trin herunder nøje:

Trin 1: Først skal du bruge dine items på normal vis. Brug et lucky egg for at fordoble din modtagne xp de næste 30 minutter eller brug en incense for at lokke Pokémons til din placering. Du kan enten bruge begge items på samme tid eller en ad gangen.

 

Image: www.redmondpie.com
Billede: www.redmondpie.com
Trin 2: Efter trin 1 er klaret skal du lukke Pokemon Go app’en og gå til “indstillinger” på din Android eller iOS enhed. Derefter gå til “dato og tid” indstillingerne.

Trin 3: Slå funktionen fra som automatisk indstiller dato og tid på din enhed.

Trin 4: Når den automatiske indstilling er slået fra, stiller du blot tiden på din enhed tilbage med f.eks. 25 minutter. Bemærk du ikke skal sætte tiden længere tilbage end 30 minutter.

Ved at gøre ovenstående øger du tiden for dine Lucky eggs eller Incense før de løber ud.

Image: www.redmondpie.com

Billede: www.redmondpie.com

Trin 5: Efter trin 4 går du tilbage i din Pokemon Go app hvor du vil se at tiden for dit Lucky Egg eller Incense er øget med den tid du har sat uret under indstillinger på din enhed tilbage med.

Det var det!

Dette trick er meget effektivt og vil hjælpe dig i din vej til at fange dem alle, og gøre den nemmere ved at give dig uendelige Lucky Eggs og Incense. For folk som har svært ved at skaffe Pokecoins ved at forsvare Gyms eller blot for dem som ikke vil bruge rigtige penge på spillet, vil helt sikkert syntes dette trick er til stor hjælp.

Del gerne tricket med en ven som kunne bruge nogle flere Lucky Eggs eller Incense herunder!