Pokemon Go udviklere bekræfter Buddy System, som lader dig gå med din Pokemon for candy

Pokemon Go udviklere bekræfter Buddy System, som lader dig gå med din Pokemon for candy

8. september 2016 0 Af admin

En ny spændende tilføjelse til Pokemon GO er under udvikling og kaldes “buddy system”, og det ser ud til at blive en spændende og i høj grad efterspurgt tilføjelse til spillet. Med det faldende antal brugere på det seneste, kan denne tilføjelse være med til at bringe gamle Pokemon Go spillere tilbage til pokemon verdenen.

Grundige nørder har tidligere såkaldt “data mined” i spillets skjulte filer og fundet information om det kommende Buddy System, men Niantic har hverken ville be- eller afkræfte spiltilføjelsen, indtil nu!
Nu har de forklaret på den officielle Pokemon GO hjemmeside hvordan buddy systemet vil virke når det bliver implementeret.

The next addition to Pokémon GO will be Buddy Pokémon. You will be able to pick your favorite Pokémon from your collection to become your buddy, opening up unique in-game rewards and experiences. Buddy Pokémon will appear alongside your Trainer avatar on your profile screen, adding helpful bonuses such as awarding Candy for walking together. You’ll also have the ability to change your Buddy Pokémon at any time.

Oversat:

“Den næste tilføjelse til Pokémon GO bliver Buddy Pokémon. Du vil være i stand til at vælge din favorit Pokémon fra din samling til at blive din ven/buddy, som åbner for unikke in-game belønninger og erfaringer. Buddy Pokémon vises sammen med din træner avatar på din profil skærm og tilføjer nyttige bonusser, såsom at du får pokemon Candy for at gå sammen. Du har også mulighed for at ændre din Buddy Pokémon til enhver tid.”

pokemongosafety3

Niantic meddeler også at de har meget mere i vente til efteråret. Der er dog endnu ingen officiel udgivelsesdato for Buddy systemet, men forhåbentligt bliver det tilføjet til Pokemon Go allerede dette efterår, lige til tiden for en efterårs gåtur med sine nye pokemon buddies.

Hold dig opdateret med hvornår buddy systemet, og hvornår det officielt bliver tilføjet til Pokemon Go, ved at følge med på vores facebook side herunder. Husk også at del dette med en ven der venter spændt på denne nyt feature.