Runescape Melee lvl 1-99 guide

Runescape Melee lvl 1-99 guide

26. april 2020 0 Af admin

Melee Level 3-7

Tag til kyllinge farmen øst for Lumbridge, eller gå op til Fred The Farmer, hvor der også er kyllinger.

Melee Level 7-12

Gå ned til Lumbridge Swamp og kæmp mod Lvl. 3 Giant Rats. Når du er i omkring Lvl. 10 skal du prøve at kæmpe mod Lvl. 6 Giant Rats (Sørg for at have lidt mad med) De er lidt svære, men du skulle nok kunne klare dem. Træn der til Lvl. 12. (Det kan være en god idé at træne defence, så du kan tage bedere armour på.)

Melee Level 12-30

Gå op til Dwarven Mine vest for Edgeville og træn mod nogle dværge. Jeg anbefaler du starter mod Lvl. 7 dværgen og prøver de andre senere. Hvis du mangler liv så gå til Monastery og bliv healet af en Monk.

Melee Level 30-50

Hill giants i Edgeville Dungeon
Hill giants er kæmper i level 28, med 35 HP (140 XP per giant) som dropper Big bones der enten kan sælges i GE for omkring 500 coins stykket, eller begraves. Man får 15 Prayer XP ved at begrave big bones. For at komme til Hill giants skal du have en brass key til at åbne det lille døren i det lille hus vest for Cooking Guild. Hvis du ikke har en brass key kan du købe en fra en anden spiller, eller gå ned af lemmen som er i Edgeville, omkring yew træerne. (Hill giants og en brass key spawner for enden)

Melee Level 45-60

Moss giants i Varrock Sewers eller på Crandor Island (Kræver du har klaret Dragon Slayer)
Moss giants er lidt stærkere kæmper med 60 HP (240 XP per giant) og dropper ligesom hill giants, big bones. Da moss giants befinder sig langt fra banker ville det være bedst at begrave de big bones du eventuelt får. Da moss giants dropper nature runes ville det måske være en god ide at medbringe en staff of fire så du kan kaste High Level Alchemy (Kræver level 55 Magic) på de armour drops du får.

Flesh crawlers i Stronghold of Security
Flesh crawlers har 25 HP (100 XP per kill) og meget lavt defence. Deres max hit er kun 1, til gengæld er de hurtige og armour er et must. De dropper body runes, uncut gems og en del af skull sceptre. Hvis man har lyst kan man medbringe en fiskestang og nogle feathers og fiske/koge fisk i Barbarian village.

Melee Level 55-99

Ice giants i Asgarnian Ice Dungeon.
Ice giants er level 53 kæmper med 70 HP (280 XP) som holder til i grotten syd for Port Sarim. Ligesom Moss giants er de langt fra en bank, men dropper nature runes, så 55+ Magic og en staff of fire er anbefalet. De er omgivet af agressive Ice warriors (level 57) som dropper lidt af hvert.

Melee Level 70-99

Lesser demons i Karamja volcano
Lesser demons har lavt defence og er relativt tæt på fiskestedet på Karamja, så det ikke er nødvendigt at banke hver gang man har brug for mad. De dropper en masse fire og death runes som kan bruges til at træne Magic med. De dropper også rune medium helmets, som kan sælges eller high alches for omkring 11K

Giant spiders i Stronghold of security.
Giant spiders er de hurtigeste melee XP i F2P. De dropper intet, så du kan fylde hele sit inventory med mad. Hvis du har lyst kan du medbringe en fly fishing rod og en masse feathers og fange trouts/salmons i Barbarian village. (Du kan også stege dem på det bål

Melee Level 80-99

Greater demons i Wilderness Volcano
Greater demons er lidt stærkere end Lesser demons, men deres drops er også lidt bedre. De befinder sig i wilderness volcano (Gamle Bounty Hunter) og er MEGET tæt på en banker. Deres bedste drop er en rune full helmet, som kan sælges eller alches for omkring 21K.

Cockroach soldiers i Stronghold of Player Safety
Cockroach soldiers (Level 83) er en af de stærkeste monstre i F2P, men har også de bedste drops. Deres defence level er relativt højt, så det kan måske godt tage nogle minutter at dræbe en hvis du er alene. Hvis du har lyst kan du måske samle nogle venner og lootshare med dem.

Nogle af deres drops er:

Rune scimitar
Rune sq shield
Death runes (Op til 20 af gangen)
Law runes (Op til 20 af gangen)
Notede adamantite/mithril ores

Kilde: www.runescape.wikia.com