Sådan fanger og bruger du Ditto i Pokémon Go

Sådan fanger og bruger du Ditto i Pokémon Go

19. november 2018 0 Af admin

Ditto er en normal type Pokémon, som har evnen til at ændre sin form for at efterligne andre Pokémon-arter. I Pokémon GO kan det ikke ses direkte på oversiden kort, men det kan stadig opnås ved at fange. På grund af sin unikke evne blev den ikke frigivet i spillet indtil november 2016.

Maks. CP HP ATK DEF
718 96 91 91
Under hensyntagen til sin uhyggelige basisstatistik er det ikke underligt, at Ditto ikke er en meta-relevant Pokémon overhovedet. På trods af dette er dens in-game mekanik så unik, at det er interessant nok at være værd at diskutere.

Sådan fanger du Ditto
Ditto kan forkæle sig selv som den følgende Pokémon, og vil afsløre sig, når Pokémon er fanget. Ditto er kendt for at have en lav Base Catch Rate (20%) i forhold til Pokémon det kan forklæbes som, og er langt vanskeligere at fange. Hvis den Pidgey er dukket ud af fem Pokéballs allerede, har du måske et Ditto på dine hænder!

Farven på den forklædede Dittos målcirkel afspejler ikke dens faktiske fangsthastighed, men den af ​​arten det efterligner.

Pokémon, der kan være Ditto

  • Pidgey
  • Rattata
  • Zubat
  • Magikarp
  • Hoothoot
  • Sentret
  • Yanma
  • Taillow

Mødet CP vil højst sandsynligt ændre sig, når det bliver fanget, da den forkæmmede Dito afspejler statistikken over de arter, den efterligner. Dittos niveau ændres ikke, når det er fanget, selvom CP nu afspejler Dittos egen statistik. At være NORMAL-typen, modtager det en vejrforøgelse i tordenvejr.

Når Ditto forklædt som en af ​​disse Pokémon er fanget, vises en “Oh?” Over Pokéball (hvor “Gotcha!” Normalt ville), efterfulgt af en kort animation af Ditto, der afslører sig selv. Ditto kan blive fanget med en Go Plus, og hvis forklædning Pokémon er skinnende på møteskærmen (kun Shiny Magikarp fra ovenstående liste er i øjeblikket tilgængelig), vil Ditto desværre ikke være skinnende.

Derudover er Ditto ikke individuel, da shinier er – en Pokémon vil være Ditto for alle, der fanger den.

Pokémon kampe med Ditto
Alle Ditto vil have den hurtige bevægelse Transform og ladningen flytte Kamp. Så snart kampen begynder, vil den angribende Ditto omdanne sig til sin første modstander (og beholde denne form under hele kampen), uanset om afspilleren tapper for at aktivere det hurtige træk.

Når Ditto forvandler, tager det på angrebs- og forsvarsstatistik for den modsatte Pokémon, såvel som dens bevægelser og indtastning. Dens individuelle værdier (IV’er), HP stat og niveau forbliver de samme. På grund af dette øges en Dittos CP ofte drastisk, når man kæmper med stærke modstandere som Dragonite.

Ditto er ikke et anbefalet valg til nogen matchup. Selvom den kan omdanne til kraftig Pokémon, gør den lave HP stat, der forbliver konstant, den en glaskanon i enhver rolle. Hvis det er absolut nødvendigt, er en forsvarende Ditto bedst imod Chansey; det vil omdanne til en Pokémon med dårlig angreb og forsvar statistik, og selv om Chansey har en overvældende mængde HP, kan Ditto ikke efterligne det.