Sådan udvikler du EEVEE til Umbron, Leafeon, Glaceon osv.

Sådan udvikler du EEVEE til Umbron, Leafeon, Glaceon osv.

15. juli 2019 0 Af admin

For at få en af ​​de mange Eevee-evolutioner (eller Eeveelutions, hvis du er i hele kortfattetheden), skal du udvikle Eevee. Men metoderne til at få den rigtige Eeveeolution varierer.

Eevee udvikler sig ved hjælp af 25 Eevee candy, men hvis du ikke bruger specielle tricks, vil evolutionen du får være tilfældig. For dem der leder efter specifikke Pokémon, er der flere ting, du kan gøre. Spillere, der bare leder efter en af ​​hver udvikling, kan bruge et simpelt navne-trick.

NAVNE FOR GARANTEREDE EEVEE EVOLUTIONS

For at få en bestemt udvikling kan du navngive din Eevee et af følgende navne, og det vil udvikle sig til den tilsvarende varige, garanterede.

Bemærk: Dette navne-trick virker kun én gang pr. Udvikling. Hvis du brugte “Sparky” for allerede at få en Jolteon, garanterer den ikke en Jolteon næste gang.

  • Jolteon: Sparky
  • Flareon: Pyro
  • Vaporeon: Rainer
  • Espeon: Sakura
  • Umbron: Tamao
  • Leafeon: Linnea
  • Glaceon: Rea

 

SÅDAN UDVIKLER DU EEVEE EVOLUTIONS UDEN NAVNE TRICKET

Desværre udvikler Jolteon, Flareon og Vaporeon tilfældigt fra Eevee. Imidlertid har Umbreon, Espeon, Glaceon og Leafeon alternative metoder.

Umbreon og Espeon udvikler sig begge efter at have vandret med Eevee som din ven Pokémon i 10 kilometer. Når det er gjort, vil kompisen Eevee udviklet i løbet af natten give Umbreon, mens dagen vil give Espeon. Bemærk, at når du udvikler Eevee, skal det stadig være din ven Pokémon for dette trick at arbejde.

Leafeon og Glaceon kan begge pålideligt udvikles fra at dreje henholdsvis en Mossy Lure eller en Glacial Lure. Når du har spundet en Pokéstop med disse Lure-moduler aktiv, vil den næste Eevee du udvikler, blive dens blad eller isform. Bemærk at du skal være inden for rækkevidde af Lure-modulet. Du vil se den valgte Eevee evolution ikonændring, når du har spundet en af ​​disse lokket Pokéstops.

HVORDAN KLARER EEVEE UDVIKLINGERNE SIG I POKEMON GO KAMPE

Vaporeon, Flareon og Espeon er ret gode back-up angribere, hvis du ikke er fyldt med Community Day Pokémon eller Legendaries. Vaporeon er bedst med Water Gun og Hydro Pump, Flareon udmærker sig med brandspin og overophedning, og Espeon gør det godt med forvirring og fremtidssyn.

Jolteon er ikke så stærk som sine søskende, men kan være en anstændig el-type angriber med Thunder Shock and Thunderbolt. Leafeon og Glaceon er begge også ret gode angrebsmæssige. Leafeon gør bedst med Razor Leaf and Leaf Blade og Glaceon sætter i arbejde med frostdemning og lavine.

Desværre er Umbreon den værste ud af bunken med et svagt angrebsstat. Hvis du insisterer på at bruge en i din fest, skal du sætte den op med Feint Attack eller Snarl and Foul Play for skade o