Denne utrolige metode viser dig PRÆCIST hvor du kan finde Dragonite i Pokemon GO

Denne utrolige metode viser dig PRÆCIST hvor du kan finde Dragonite i Pokemon GO

17. september 2016 1 Af admin

Dragonite er en af de sjældneste Pokemon i Pokemon Go og den er yderst svær at finde og fange. Hvis du også stadig leder, men stadig ikke har fundet Dragonite endnu, så kan vi hjælpe dig!

At finde Dragonite er nu nemmere med denne perfekte metode som The Silph Road på Reddit har fundet frem til. Her får du forklaringer på hele metoden

Ifølge data delt af en bruger ved navn “sowok” på et Reddit forum, så er Dragonite skabt til at spawne på steder hvor også Clefairy spawner. Det er ikke blot en teori, men underbygget af intet mindre end data fra 6 milloner spawn steder i “sowok’s” lokale område.

Metoden virker da vi har tilbagemeldinger på mange Pokemon Go spillere som nu har fanget en Dragonite efter at have søgt efter en Clefairy. Men spawn raten for Dragonite er altid meget lav.

Image: www.ubergizmo.comBillede: www.ubergizmo.com

Men The Silph Road undersøgte denne metode til at finde Dragonite dybere. Deres data viste nogle yderst interessante resultater.

Image: pokemongoglobal.com

Billede: pokemongoglobal.com

Så det er altså ikke nemt at finde en Dragonite blot ved at finde Clefairy spawns. En anden bruger på Reddit “iamjli” fandt ud af at højdeniveauet i landskabet også har betydning. Han analyserede data fra mere end 2000 Clefairy og 200 Dragonite spawns.

Nu er spørgsmålet så, hvor højt skal du over vandniveua for at få en Clefairy spawn til at blive til en Dragonite spawn. Denne graf herunder fra selv samme bruger “iamjli” viser at du skal være mellem 200 og 320 meter over havets niveau for at Dragonites spawner.

find-dragonite-clefairy

Så hvad du skal gøre er at finde et Clefairy spawn sted som er højt nok over havet for at have bedre chancer for at finde Dragonite. Du kan måske stadig finde bedre rare pokemons ved normalt niveau, men et Clefairy spawn højt over vandet vil næsten garantere dig bedre og sjældnere pokemons til din Pokemon Go samling